'

Sep 23
RUINERWOLD - Zaterdag 7 oktober staat Ruinerwold in het teken van de peer! Op deze eerste zaterdag van oktober is er weer de bekende perenveiling en perenpluk met diverse activiteiten langs de prachtige Dokter Larijweg. Traditioneel is inmiddels ook de antiek- en curiosaveiling die deze middag plaatsvindt bij Museumboerderij de Karstenhoeve, eveneens gelegen aan deze mooie perenbomenweg.

KHR-veiling-foto2A
Vanaf 13.00 uur begint op de deel van de boerderij de veiling van de ingebrachte oude voorwerpen. Met één hamerslag kunt u (misschien voor een leuke prijs) in het bezit komen van een van de te veilen goederen! Uiteraard zijn deze voorwerpen van te voren te bezichtigen op de kijkdagen.
Bezichtiging voorwerpen: vrijdag 6 oktober van 18.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag 7 oktober van 10.00 uur tot 12.30 uur
Veiling: zaterdag 7 oktober vanaf 13.00 uur.
Voor informatie: info@karstenhoeve.nl of telefonisch: 0522-481447
Museumboerderij De Karstenhoeve, Dr. Larijweg 21, Ruinerwold.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA