'

Sep 14
RUINERWOLD - Aanstaande zaterdag 16 september, valt de beslissing in de touwtrek-competitie van Noord Nederland. Deze competitie wordt gehouden onder de vlag van de touwtrekbond TTO- Drenthe. De deelnemende ploegen komen voornamelijk uit Drenthe, Overijsel en Friesland. Tijdens deze laatste wedstrijd (uit een reeks van 10 wedstrijden), wordt de titel vergeven.Het eerste team van TTV de Kastelein is, met nog 1 wedstrijd te gaan, op kampioenskoers. Zij vangt deze laatste wedstrijd aan met een voorsprong van 12 punten op hun naaste concurrent uit Vriezenveen. Maar tijdens een wedstrijdavond zijn er 22 punten te verdienen en is er dus nog niets zeker. Er zal dus nog volop gestreden moeten worden om de titel voor de 2e keer in successie binnen te slepen. Ook voor het tweede team is er nog genoeg om voor te strijden. Zij staan namelijk samen met nog 2 andere ploegen, op een gezamenlijke 4e plek.

Spanning gegarandeerd dus! Dit keer wordt deze laatste en allesbeslissende wedstrijd dicht bij huis gehouden. De wedstrijd vindt namelijk plaats op het terrein van Manege Oosterboer (te Meppel). Natuurlijk een perfecte gelegenheid om de touwtrekkers uit Ruinerwold aan te moedigen en te steunen op weg naar hun tweede titel op rij. De wedstrijden beginnen exact op 19.30 uur aan de Oosterboerweg 26. Als afsluiting van het seizoen wordt deze avond geëindigd met een gemeenschappelijke BBQ van alle deelnemende ploegen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA