'

Sep 23
RUINEN - Het barok-ensemble Clamore geeft zondagmiddag 24 september een inloopconcert ten huize van de familie Kraal aan de Benderse 17 in Ruinen. Dit is schuin tegenover het Bezoekerscentrum Dwingelderveld van Natuurmonumenten.
Smaakmakend concert Mensen die een fiets-of wandeltocht maken in het Dwingelderveld en de bezoekers van de tuin-en smaakmarkt op die dag bij het bezoekerscentrum kunnen als afsluiting of daaraan voorafgaand een kort, smaakmakend concert van ongeveer 30 minuten meemaken.

Clamore geeft het concert drie keer: om 13.30 uur, om 14.30 uur en om 15.30 uur. Programma Het programma bestaat uit triosonates van Telemann, Sammartini en Dornel. Het ensemble Clamore bestaat uit Annelies Jans (blokfluit/traverso), Arno Vugts (blokfluit/traverso), Roel Otten (barokcello) en Harro Kraal (klavecimbel).

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA