'

Okt 1
RUINERWOLD - Vrijdagavond 13 oktober 2017 wordt er in de Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe te Ruinerwold een kleding en speelgoedbeurs voor het goede doel; stichting KiKa gehouden! De normaal gesproken gevulde hal met spelende kinderen staat deze avond vol met marktkramen met uitgestalde (tweedehands)
baby, jongens- en meisjeskleding en speelgoed. Gezien de korte tijd van het gebruik zijn deze vaak nog in zeer goede staat. Perfect voor nog een tweede ronde! Voor lage prijsjes kunt u uw kindergarderobe voor het najaar aanvullen. Veelal op de najaarsbeurs te vinden; winterjassen, laarzen, skipakken, handschoenen mutsen etc. Wees welkom om koopjes te jagen en een gezellige avond te hebben. De koffie staat klaar! De beurs is van 19.30- 22.00 uur. (Gratis entree)

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA