'

Okt 2
RUINEN - Op zaterdag 7 oktober organiseert de WTC Ruinen de inmiddels traditionele Dwingelderveld-MTB-tocht. De tocht vindt plaats vanaf sportpark de Baete aan de Wolvenweg te Ruinen. Bij de sportkantine zijn alle faciliteiten aanwezig zoals douchegelegenheid en de mogelijkheid om de fiets schoon te maken na afloop van de tocht. Er kan gestart worden tussen 9:00 en 10:00 uur. De afstanden die gereden kunnen worden zijn 30, 45 en 60 km. Het belooft weer een mooi MTB-evenement te worden.



De routes zijn uitgezet in samenwerking met Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en particuliere grondbezitters. Vanuit Ruinen gaat het door de Anserdennen, langs de Kraloërheide richting Dwingeloo en Spier. De route is zeer gevarieerd en uitdagend, waarbij zowel de recreatieve als de sportieve fietser ruim aan zijn trekken komt. Onderweg is verzorging aanwezig. Een afwisselende tocht door een schitterend natuurgebied van heuvels, bos en heide. Techniek en conditie kunnen volop worden ingezet, maar lekker rustig toeren is ook prima.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA