'

Sep 28
DROGTEROPSLAGEN - Gemeente de Wolden heeft het startsein gegeven voor het bouwrijp maken van het nieuwe woningbouwplan in Drogteropslagen. In de week van 2 oktober gaat aannemer Buning starten met de werkzaamheden. De werkzaamheden worden uitgevoerd in circa acht weken. Door het bouwverkeer is er tijdelijke overlast. De kavels zijn naar verwachting begin december bouwrijp.
Woningbouwplan
Het plan bestaat in totaal uit 12 woningbouwkavels voor de particuliere markt. De kavels zijn bestemd voor rij-, twee-onder-één-kap en vrijstaande woningen.

Verkoop gestart
De verkoop van kavels is inmiddels gestart. De eerste kavels zijn verkocht en of onder optie. Meer informatie over de verkoop kunt u vinden op deze site.

Vragen
Hebt u vragen over de uitgifte van de kavels dan kunt u contact opnemen met Ankie Lindeboom of Gerjen Haisma van afdeling Grondzaken van gemeente De Wolden via telefoonnummer 14 0528 (geen kengetal).

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA