'

Sep 29
DE WIJK - De peuters van Doomijn hebben op 25, 26 en 27 September heerlijk gewandeld in het Dickningebos. Dit om het thema ‘Kunstige Herfst’ in te luiden. We hadden gelukkig genoeg ouders bereid gevonden om ons met de auto naar de ingang van het bos te brengen. Vandaar hebben heerlijk gewandeld en heel veel herfstspullen gevonden.


Natuurlijk bladeren en takjes, maar ook eikels, kastanjes, beukennootjes, hazelnootjes en elzenpropjes. Ook paddenstoelen hebben we gezien, maar die mochten we niet meenemen. Alle spullen die we gevonden hebben worden op de ontdektafel gelegd, zodat we het op de peuterspeelzaal nog eens goed kunnen bekijken. Ook gaan we echte kunstwerken maken met onder andere deze spullen.. We werken zes weken aan het thema ‘Kunstige Herfst’ en aan het eind hebben we een heel museum vol met werkstukken die door de ouders bekeken kunnen worden. Komt u ook eens een kijkje nemen bij Doomijn?

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA