'

Sep 30
DE WIJK - 24 uurs Opvang stichting Vrijheid in Christus in aan de Commissieweg in De Wijk biedt oude stalmest aan voor gebruik van moes-, sier- en fruittuinen. De vaste mest is langer dan een jaar verteert en afkomstig van de melkgeiten, schapen, varken, kippen, ezels en pony’s van de Opvang en stevig gemaakt met stro.
Sinds de komst van de kunstmest wordt natuurlijke mest doorgaans ervaren als afval, maar in de schepping gaat niets verloren en heeft alles zijn nut. Natuurlijke mest is altijd nog evenwichtiger en vriendelijker voor de bodem. In vroeger tijden heette mest wel ‘het zwarte goud’ omdat het vruchtbaarheid gaf aan de arme zandgronden. De aangeboden vaste mest bevat geen toevoegingen, zorgt voor evenwichtige en natuurlijke groei, is rijk aan regenwormen, verbetert de bodemstructuur en heeft een duurzame werking. Tuinders zijn doorgaans vol lof over het product. De mest is tegen een kleine vrijwillige vergoeding af te halen. Graag van te voren even bellen als u komt met nummer 0522-441 554

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA