'

Sep 28
Vraag art 37a Raadsvergadering 28 september 2017

ZUIDWOLDE - a. De verschillende artikelen die deze zomer in de Wolder Courant hebben gestaan over wat er wel en niet in de verschillende afvalcontainers mocht. b. Inwoners van De Wolden wilden grof vuil aan huis laten ophalen.
Zij lazen in de gemeentegids dat die mogelijkheid bestond. Echter zij lazen ook welke materialen niet opgehaald zouden worden: Tegels, puin, zand, grond, aarde, c-hout (bielzen, geteerd hout, gecreosoteerd hout), boomstammen, dikke balken, planken, isolatiemateriaal, stalen buizen en auto-, motor- en bromfietsonderdelen, paier, textiel, kca, diepvriezers, koelkasten, elektrische en electronische apparaten, glas, asbest en steenachtige voorwerpen zoals een wc-pot, wasbak e.d.

En u begrijpt onze vraag:
wat wordt er wel aan grof vuil aan huis opgehaald!!??
Namens de fractie van GroenLinks Erik Verheijen


Vraag conform art. 37a reglement van orde betreffende Geldkrant Gemeente De Wolden
In week 37 is de GELDKRANT huis-aan-huis in onze gemeente verspreid. De GELDKRANT een uitgave van het Nibud in samenwerking met Gemeente De Wolden. In deze krant geeft de gemeente samen met het Nibud informatie en tips aan inwoners over geld.

In de Geldkrant staat dat het loket Geldzaken een service is voor inwoners van de gemeente De Wolden. Het Loket kan inwoners helpen bij hun financiële administratie. Met vrijwilligers wordt het loket bemand en men kan zonder afspraak terecht.

Het Loket Geldzaken is bereikbaar in Hoogeveen en Hollandscheveld.
Het CDA heeft de volgende vragen:
1. Waarom moeten inwoners van De Wolden voor hulp naar het Loket Geldzaken in Hoogeveen of Hollandscheveld? Waarom kunnen zij niet geholpen worden in hun eigen dorpen en eigen gemeente?
2. Komt de informatie over de mensen die zich mogelijk aanmelden bij het Loket in Hoogeveen terecht bij de juiste netwerken in De Wolden, zoals buurt- en sociale teams?
Namens de fractie van het CDA De Wolden
Karin Brouwer

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA