'

Sep 28
DE WOLDEN - De Jongerenraad De Wolden brengt donderdag 28 september een bezoek aan de gemeenteraad. Dat gebeurt voorafgaand aan de raadsvergadering in het gemeentehuis in Zuidwolde. Om 19.00 uur worden de jongeren ontvangen door de raadsleden Albert Haar (D66) en Gerrie Hempen-Prent (Gemeentebelangen).

Raadsleden en jongeren gaan met elkaar in gesprek. Het doel is elkaar beter leren kennen, waardoor in de toekomst gemakkelijker contacten kunnen worden gelegd. Er komen dit jaar nog twee ontmoetingen: voorafgaand aan de raadsvergaderingen op 19 oktober en 30 november.

Nieuwe leden gezocht
De Jongerenraad is op zoek naar nieuwe leden. Geef jij graag je mening, ben je nieuwsgierig, enthousiast en behoor jij toevallig tot de leeftijdscategorie 12 tot en met 23 jaar en woon je in de gemeente De Wolden? Dan is dit wat voor jou! De Jongerenraad bestaat uit een enthousiaste groep jongeren die een jaar geleden van start zijn gegaan met deze raad.

Wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar info@jongerenraaddewolden.nl of een persoonlijk bericht via Fcebook (www.facebook.com/jongerenraaddewolden).

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA