'

Sep 30
bij peuterspeelzaal in Ruinerwold

RUINERWOLD - Van 2 tot en met 8 oktober is de Week van de Opvoeding, met dit jaar als thema: ‘Buiten de lijntjes’. Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk en soms best lastig. Daarom staat deze hele week in het teken van opvoeden en ouderschap. Ouders én professionals die te maken hebben met opvoeden, staan er namelijk niet alleen voor.

Peuterspeelzaal 4A
Buiten de lijntjes
Soms zitten oplossingen in onverwachte hoek en loop je daar tegenaan door ‘out of the box’ te denken en ‘buiten de lijntjes te kleuren’. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal en eigen behoeften, niemand hoort in een hokje. Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) De Wolden helpt graag mee met dit kleuren buiten de lijntjes. Daarom biedt het CJG alle peuterspeelzalen en basisscholen in de gemeente stoepkrijt aan. Zo kunnen de kinderen alvast beginnen met het kleuren buiten de lijntjes!

Aftrap
De aftrap van de Week van de Opvoeding 2017 begint in De Wolden bij de peuterspeelzaal in Ruinerwold. Wethouder Mirjam Pauwels overhandigt dan het eerste doosje stoepkrijt en samen met de kinderen op creatieve wijze buiten de lijntjes gekleurd. Tijdens de Week van Opvoeding vinden meerdere activiteiten, zoals de ‘Leukste opa of oma van De Wolden’ en het Kenniscafé voor CJG-professionals. Kijk voor meer opvoedinformatie (ook de rest van het jaar) op www.cjgdewolden-hoogeveen.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA