'

Okt 11
STAPHORST - Zaterdag 14 oktober 2017 wordt bij woonwarenhuis Boer Staphorst de 10e vtwonen conceptshop van Nederland geopend. Bekend van onder andere de woonbeurs en het magazine is vtwonen de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip in de interieurwereld. De shop is helemaal ingericht in de look & feel van het eigentijdse woonmerk.

Maak je huis eigen
Het thema van de oktober woonmaand is ‘maak je huis eigen met Boer’. Binnen dit thema wordt deze dag de opening gevierd met diverse activiteiten. Een vtwonen styliste komt interieuradviezen geven. In de vtwonen photobooth kan een originele foto gemaakt worden, waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Samen met Pauline, styliste van Boer, kunnen bezoekers een moodboard maken. Tijdens deze workshop wordt in kleine groepen antwoord gegeven op persoonlijke woonvragen. Pauline: “Wij zien steeds meer behoefte bij mensen om hun interieur helemaal eigen te maken. Daar helpen wij graag bij met een persoonlijk advies.“

Verlichting adviesdag
Naast de opening van de shop is er 14 oktober ook een verlichting adviesdag. Verlichting is sfeerbepalend voor een interieur. “Mensen vinden het vaak lastig om de juiste lampen te kiezen en te plaatsen in hun huis.” Aldus styliste Francisca van Broekhuis Styling. Zij heeft veel ervaring met het maken van verlichtingsplannen. Voor deze dag kunnen mensen met vragen over hun verlichting bij haar terecht voor een persoonlijk advies op maat. Daarnaast geeft verlichtingspecialist Edwin een demonstratie Philips Hue, de nieuwste innovatie op het gebied van verlichting.

Kookworkshop Zuid-Afrikaanse peuselhappies
Eens wat anders maken dan standaard hapjes? Schrijf je dan in voor de kookworkshop van Leoné de Beer van Kookstudio Afrikos uit Zwolle. Samen met haar ga je Zuid-Afrikaanse peuselhappies maken. De recepten krijg je mee naar huis, zodat je ze daarna zelf thuis kunt maken.

Aanmelden
De activiteiten zijn van 10.00 tot 16.00 uur. Voor elke bezoeker is er deze dag een gratis vtwonen magazine. Alle activiteiten zijn op inschrijving. Aanmelden kan via www.boer-staphorst.nl/maak-je-huis-eigen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA