'

Okt 9
IJHORST - Zaterdag 28 oktober organiseert Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” in het 60-jarig jubileumjaar, in samenwerking met Staatsbosbeheer een avondwandeling bij de Zwarte dennen in het kader van de Nacht van de Nacht. Zowel leden als niet-leden kunnen hieraan deelnemen.

Het thema van de avondwandeling is: (Nacht)uilen. Tussen 19 en 20 uur wordt in een aantal groepen gestart vanaf natuurkampeerterrein de Dassenburcht aan de Vijverweg 5, Punthorst in boswachterij Staphorst. De wandeling wordt afgesloten met chocomelk, koffie, kampvuur en muziek. Vooraf opgeven via jubileum@nbvijs.nl is verplicht (vol is vol) en er wordt een financiële bijdrage gevraagd van 1 euro voor leden en 2 euro voor niet-leden.
Tijdens de Nacht van de Nacht worden elk jaar in heel Nederland activiteiten georganiseerd om de donkere nacht te beleven en mensen meer bewust te maken van de gevolgen van lichtvervuiling.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA