'

Okt 14
Voor Drents Museum komende 5 jaar

DRENTHE - De BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland, heeft haar bijdrage aan het Drents Museum met 5 jaar verlengd. Voor de periode 2018 tot en met 2022 heeft de BankGiro Loterij het voornemen het Drents Museum wederom een jaarlijkse bijdrage van €300.000 toe te kennen voor aankopen en het toegankelijk maken van de collectie.
Sinds 2008 heeft het Drents Museum ruim 3 miljoen euro ontvangen van de BankGiro Loterij. In 2017 is de samenwerking geëvalueerd. De positieve aanbeveling voor voortzetting van de relatie is door de Raad van Commissarissen van de BankGiro Loterij overgenomen.

Michiel Verboven, managing director BankGiro Loterij, licht de verlenging van de bijdrage toe: ‘Het Drents Museum en de loterij zijn al bijna tien jaar succesvol partners van elkaar. Het Drents Museum is sinds de heropening in 2011 enorm gegroeid, een verdubbeling van het aantal bezoekers van voor de verbouwing, vooral dankzij het programmeren van grote, internationale tentoonstellingen. En onze deelnemers weten de weg met hun BankGiro Loterij VIP-KAART goed te vinden. Daarnaast gaat het museum de komende periode ook werken aan de presentatie van zijn vaste collectie. Als loterij dragen we graag bij aan het versterken van het Drents Museum en hun collectie.’

Algemeen directeur Harry Tupan van het Drents Museum reageert verheugd: ‘Wij zijn enorm blij dat de BankGiro Loterij het partnerschap met 5 jaar heeft verlengd. Het stelt het Drents Museum in staat zijn aankoopbeleid en toekomstplannen te blijven continueren. Met als doel er zoveel mogelijk bezoekers van te laten genieten. BankGiro Loterij, dank daarvoor!’


Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA