'

Okt 12
DRENTHE - Op donderdag 19 oktober komt het landelijke muziekfestival Popronde weer naar Assen. Dit jaar zijn Lisa Nora en LGHTNNG te gast in het Drents Museum om hun unieke sound te laten horen. Vanaf 20.45 uur gaat het festival van start in Grandcafé Krul. Lisa Nora geeft om 16.45 uur in de Museumshop een voorproefje. De optredens in de avond zijn gratis toegankelijk via de groepsentree van het Drents Museum (Brink 3).
Lisa Nora en LGHTNNG
In Assen betreden 26 acts het podium op 16 locaties in de stad. Allerlei muziekstijlen komen voorbij, van Americana, Singer/songwriter en Avant-garde tot Metal, Punk en Electro. Lisa Nora en LGHTNNG brengen hun muzikale performance ten gehore in Grandcafé Krul. Nora, winnares van muziekcompetitie Art Rocks 2016, vult het café met haar verfijnde gitaarspel en verwijzingen naar Ierse folkmuziek. De 80’s synthpop-klanken van LGHTNNG zijn soms rustig en treurig, dan weer opwekkend en dansbaar.

Popronde
Popronde is een reizend muziekfestival dat elk jaar van september tot en met november plaatsvindt in ruim 40 steden. Talentvolle acts krijgen de kans om door heel Nederland hun muziek te laten horen. Bekende acts zoals Dotan, Racoon, Chef’Special en Kensington sieren de lijst van oud-deelnemers aan het festival.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA