'

Okt 21
DE WIJK - Zondag 15 oktober 2017 werd op de banen van LTV Voorwijk in de Wijk het jaarlijkse Goldstein-toernooi georganiseerd. Dit jaar in Wimbledon style. Van oorsprong is het Goldstein-toernooi, vernoemd naar een van de oprichters van de tennisvereniging in de Wijk, het laatste Toss-toernooi van het jaar. Na dit toernooi werden altijd de netten opgeruimd, de lijnen van de baan gehaald en gingen alle overige toebehoren inclusief de banen in de winterstand.

Met de hedendaagse Smashcourt banen is dat niet meer aan de orde en kan er de hele winter worden door getennist. Om er toch iets extra's van te maken had de organisatie het thema Wimbledon bedacht.

Iedereen kwam in een smetteloze witte outfit, en als verrassing gingen we spelen met bij elkaar verzamelde houten rackets. Het was even wennen, maar het ging zo boven verwachting goed, dat we hier alle ronden mee zijn blijven spelen. Toen er ook nog hapjes werden geserveerd op de baan, het prachtige weer en een gezellige groep enthousiaste leden, kon de dag niet meer stuk.
Al met al een super leuke en geslaagde dag bij onze kleine maar zeer gezellige tennisvereniging LTV Voorwijk in de Wijk.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA