'

Okt 21
ALTEVEER - De werkgroep van het Nederlands Bijbelgenootschap Alteveer-Kerkenveld reikt ieder jaar een bijbel uit. Vorig jaar kreeg Woonzorg De Berkenhof in Kerkenveld de Bijbel in Gewone Taal. Vorige week vrijdag, was de eer aan burgemeester De Groot om de Groene Bijbel in ontvangst te nemen.
Het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) wil de Bijbel dichtbij brengen. De vrijwilligers van de werkgroep vragen aandacht voor bijbelvertalingen en –verspreiding wereldwijd. Daarnaast stimuleert de NBG-werkgroep mensen om met de Bijbel aan de slag te gaan. De werkgroep hoopt dat de Groene Bijbel de burgemeester mag inspireren. In de Bijbel staat veel over hoe we het beste met de aarde en onze medemens om kunnen gaan. De Groene Bijbel is een speciale editie van de Nieuwe Bijbelvertaling.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA