'

Nov 19
RUINEN - Na een lange najaarswandeling over het Dwingelderveld genieten van een heerlijke kop erwtensoep. Dat doen de deelnemers op 25 november en 23 december in het Dwingelderveld tijdens de snertwandeling. Deze drie uur durende tocht begint bij bezoekerscentrum Dwingelderveld aan de Benderse 22 in Ruinen.


Foto: Natuurmonumenten – Janko van Beek


Tijdens de wandeling vertelt de gids van Natuurmonumenten over dit grote natte heidegebied met haar bijzondere flora en fauna. Deelnemers kunnen op 25 november starten om 10.30 uur en op 23 december om 11.00 uur. Vooraf aanmelden is nodig en kan op www.natuurmonumenten.nl/bcdwingelderveld. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen vrij. Onderweg wordt er gestopt bij Theehuys Anserdennen waar een heerlijke kop snert voor de deelnemers klaar staat.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA