'

Nov 19
DE WIJK - Sinterklaas en zijn gevolg zijn zondagmorgen gastvrij ontvangen in De Wijk. Het gezelschap uit Spanje kwam om 10.30 uur aan met een Paardenkoets bij de Wieker Meule. Hier stonden veel kinderen en hun ouders al met smart te wachten op zijn komst.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl
De goedheiligman werd welkom geheten door spreekstalmeester Martin Wolf. Enige consternatie was er doordat Snuitje, het konijn van Sinterklaas zoek was geraakt. Ondanks massaal geroep van de kinderen liet Snuitje zich vooralsnog niet zien. Samen met het Pietenorkest werden er ook een aantal bekende sinterklaasliedjes gezongen voor de Sint. Onder begeleiding van Apollo werd er daarna een korte tocht door het dorp gemaakt.

Ondanks het slechte weer had Sinterklaas het geluk dat het tijdens de intocht op een paar spatjes na droog bleef. Aansluitend was er voor de kinderen tot en met groep 4 een gezellige activiteit in de Havezate. Het Sinterklaasfeest werd dit jaar georganiseerd door de nieuwe Stichting Sint in De WijkGeplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

1 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Bovi says:

    Was erg leuk en goed geregeld.
    Goede spreker, goede Sint en echte zwarte Pieten.
    Top organisatie van deze nieuwe stichting!

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA