'

Nov 20
DE WOLDEN - We kunnen nu eindelijk zeggen dat het werk in Koekange en Oosteinde vrijwel geheel is afgesloten, en in Ruinerwold bijna. De Pilot was mede bedoeld om van te leren en we hebben, met vallen en opstaan, inderdaad enorm veel geleerd. Met hulp van provincie, gemeente, Rendo, de providers maar vooral van u, onze medebewoners, bedankt daarvoor!

glasvezel-kabels1
In Ruinen en omgeving wordt nog gegraven, maar daar zijn ook al veel huisaansluitingen gemaakt en de providers zijn in een razend tempo abonnementen aan het activeren. Op onze website hebben we een eigen aansluitchecker gemaakt, zodat iedereen nu zelf kan zien: wanneer wordt er bij mij gegraven, wanneer kan ik de huisaansluiting verwachten, heb ik nou wel of niet al een abonnement?

De graafwerkzaamheden vanaf het Pop-station in Berghuizen starten zeer binnenkort. De komende winter wordt dan het gebied rondom dit Pop-station aangesloten. In het vroege voorjaar wordt dan ook in Zuidwolde het Pop-station geplaatst en zal ook daar met graven begonnen worden.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA