'

Dec 4
ZUIDWOLDE - Het vrouwenkoor Chacota onder leiding van Ceciel van der Zee heeft een nieuw project op stapel staan waarbij nog plek is voor zangeressen om aan te sluiten. Het gaat om een concert met muziek uit landen ten oosten van Europa.
Daar zit volksmuziek bij begeleid door een klein Balkan orkest, maar ook klassieke muziek van Dvorák met als hoogtepunt de six choruses van Rachmaninov begeleid door piano. Dat laatste werk is het neusje van de zalm wat betreft vrouwenkoormuziek. Het zijn zes prachtige tweestemmige liederen waarin de natuur, het land en het leven zelf bezongen worden. Deze werken hebben een enorme dynamiek. Voor geoefende zangeressen die zelf thuis studeren zijn acht repetities genoeg, de minder geoefende liefhebsters kunnen direct mee repeteren met Chacota. Het concert is op 17 februari. De repetities zijn op woensdagavonden van 19.30 tot 21.00 in Zuidwolde. Informatie: (0522) 241534.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA