'

Dec 12
RUINEN - Dinsdag 12 december organiseert het bestuur van Ouderensoos Ruinen een informatieve en gezellige middag in dorpshuis ’t Neie Punt. Deze middag zal gevuld worden met 2 sprekers. Sprekers die een belangrijke rol hebben in het dorp Ruinen!
Pieter van der Veen, wijkagent in Ruinen zal het eerste gedeelte van de middag verzorgen. Met ingang van 1 november jl. heeft Ruinen een nieuwe wijkagent; Pieter van der Veen. Pieter zal deze middag vertellen over zijn werkzaamheden in het dorp Ruinen én wat hij kan betekenen voor de inwoners van Ruinen.

Astrid Dijksterhuis van de Bibliotheek Ruinen verzorgt het tweede gedeelte van de middag. De Bibliotheek is meer dan alleen voor het uitlenen van boeken. De Bibliotheek is tegenwoordig een locatie waar men terecht kan voor cursussen en sociale contacten. Astrid zal vertellen wat er allemaal te doen is in de Bibliotheek van Ruinen.

De middag begint om 14.15 uur en de kosten voor deze middag zijn € 5,- incl. koffie/thee en cake. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. Eggen, tel. 0522 – 472172. Graag tot dan!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA