'

Dec 6
ZUIDWOLDE - Amnesty International houdt 9 december de jaarlijkse Schrijfmarathon. In de bibliotheek aan de Hoofdstraat kan bij de stand van Amnesty van 10.00 tot 12.00 uur geschreven worden. Amnesty staat die dag ook op de kerstmarkt in de Ontmoetingskerk. Daar kan een petitie worden getekend.
Met het schrijven van brieven kom je op voor mensen die gediscrimineerd worden om wie ze zijn, die vastzitten omdat ze voor hun mening uitkwamen of vermoord werden terwijl de daders vrijuit gaan. Met een groetenkaart kun je de mensen die dit jaar centraal staan een hart onder de riem steken. Tijdens de Schrijfmarathon van 2017 krijgen mensenrechtenverdedigers speciale aandacht. Doordat zij op de voorgrond treden, zijn ze een gemakkelijke prooi voor de autoriteiten.

Wereldwijd worden ze steeds vaker slachtoffer van intimidatie, vervolging en geweld.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA