'

Dec 7
ZUIDWOLDE - In de Ontmoetingskerk aan de Hoofdstraat 149 in Zuidwolde wordt zaterdag 9 december een groots opgezette kerstmarkt gehouden. Tussen 10.00 en 16.00 uur vinden in en bij de kerk tal van activiteiten plaats. Bezoekers worden verwelkomd met muziek en er kunnen kerstbomen gekocht worden.
In de kerk zelf wordt ieder hoekje gebruikt. Er is een verloting met maar liefst 450 prijzen en verder zijn er kramen met de verkoop van onder meer streekproducten, boeken, brei-en handwerken en kerststukjes. Een leuk onderdeel is ongetwijfeld de veiling. Er is van alles te koop op het gebied van taarten, wintersoepen en andere lekkernijen. De jeugd van de kerk voert om 10.30, 12.00 en 14.00 uur een kerstspel op. De opbrengst is voor de algemene reserves van de kerk.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA