'

Dec 7
ZUIDWOLDE – Gezondheidscentrum ’t Wheemhuus, de Ontmoetingskerk en Bibliotheek Zuidwolde nemen deel aan de Maand van de Spiritualiteit van 12 januari t/m 11 februari en bieden gezamenlijk een divers programma aan activiteiten. Activiteiten waaraan gratis of tegen een kleine vergoeding deel te nemen is, bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit.
De Maand van de Spiritualiteit is er voor iedereen met interesse in spiritualiteit en zingeving in de breedste zin van het woord. Het initiatief draagt bij aan het zoeken naar een beter evenwicht tussen materiële welvaart en lichamelijk welzijn. Het thema voor 2018 is ‘opnieuw beginnen’. Daphne Deckers schreef hierover het essay ‘Sterrenstof’, over hoe zij de verschillende fases van haar moederschap heeft beleefd. ‘Het is één grote werkstage,’ schrijft zij, ‘die iedere dag opnieuw begint.’

De Maand van de Spiritualiteit is een initiatief van KRO-NCRV en dagblad Trouw. Sinds 2013 organiseert de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB) de Maand van de Spiritualiteit en is ook Zin Magazine verbonden.

De activiteiten in Zuidwolde variëren van workshops tot tafelgesprekken, van boeken tot actief meedoen aan andere activiteiten.
Het programma voor de 3 locaties wordt begin januari via de kranten en de Facebookpagina’s van ’t Wheemhuus, de Ontmoetingskerk en Bibliotheek De Wolden nader bekend gemaakt.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA