'

Dec 23
ZUIDWOLDE - Op tweede kerstdag de kerstkilo's eraf wandelen? Dat kan dit jaar op dinsdag 26 december! De vrijwilligers van Stichting Promotie Zuidwolde en Museum De Wemme uit Zuidwolde hebben twee prachtige routes uitgezet. Vanuit het museum aan de Burg. Tonckensstraat 49, dat in kerstsfeer is ingericht, kunt u tussen 11.00 en 13.00 uur starten.

nordic walking1
Er kan gekozen worden voor een afstand van 5 of 10 kilometer. De prijs bedraagt € 4,00, inclusief twee consumpties. Kinderen van 4 tot 12 jaar betalen € 1,00. De hele familie, van jong tot oud, kan meedoen. De wandeling is uitgezet over mooie bos- en zandpaden en kleine weggetjes rondom Zuidwolde. De route van 10 km is niet geschikt voor mensen in een rolstoel. Honden zijn ook van harte welkom, maar moeten wel de hele wandeling aangelijnd zijn.

Ergens op de route is een rustpunt ingericht. Daar staat voor alle deelnemers een glas glühwein of een beker warme chocolademelk met wat lekkers klaar en voor de honden een bak vers water. Kinderen kunnen er een broodje bakken bij een vuurkorf en daarna vullen met een warm worstje. Op de route van 10 km zijn twee rustpunten aanwezig. Bij terugkeer in het museum is er voor iedereen koffie, thee of ranja met iets erbij. Een aantal Ekelbloazers, met midwinterhoorns, is ook aanwezig, om met hun kenmerkende geluid iedereen een winters gevoel te geven.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

 1. Geen Trackbacks

1 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
 1. Anneke Genis says:

  Dat is nou jammer !

  Tweede Kerstdag, zijn we met familie juist bij elkaar omdat eerst Kerstdag niet goed uitkwam. Ik had graag meegelopen ( ik loop als 5e in het rijtje.)
  We vieren het in Almkerk , dat ligt bij Woudrichem en Loevestein in de buurt.

  Een mooie wandeling gewenst ! Groet, Anneke.
  Het zijn wel rare LETTERS die je onderaan in moet typen....ben benieuwd .

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA