'

Dec 10
DE WOLDEN - De PvdA-fractie in De Wolden stelt donderdag 14 december a.s. in de openbare raadsvergadering vragen over de ton subsidie aan CH De Wolden. Recent heeft het college besloten om € 100.000,- uit het budget van Initiatiefrijk De Wolden uit te keren aan het Concours Hippique.
Het bedrag is bedoeld voor de verbetering van de accommodatie. Onlangs werd in het DvhN gemeld dat in november 4 nieuwe projecten in De Wolden geld hebben ontvangen uit de subsidiepot Initiatiefrijk De Wolden. Opvallend groot bedrag was de € 100.000,- aan CH De Wolden, dit ter verbetering van de accommodatie. De PvdA wil van het college weten waarom deze € 100.000 uit Initiatiefrijk De Wolden is uitgekeerd aan CH De Wolden. In welke mate voldoet CH De Wolden aan de criteria voor subsidie uit Initiatiefrijk De Wolden? Is er draagvlak bij de inwoners en zijn inwoners uit het dorp betrokken bij de aanvraag en het project? Ook wil de PvdA weten hoe deze bijdrage past bij de jaarlijkse subsidie van de gemeente aan CH De Wolden.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA