'

Dec 10
MEPPEL - Voor iedereen die het heerlijk vindt om kerstliedjes te zingen organiseert Maud Stevers van Spark Your Life de Zing Jezelf Blij Kerstspecial! Een plezierig, avondvullend programma vol kerstliedjes zoals ‘Walking in a Winter Wonderland’, ‘Stille Nacht’, ‘Rudolf the Rednosed Reindeer’ en ‘Mary’s Boy Child’.
Iedereen is welkom. Je hoeft je niet voor te bereiden en hoeft ook niet te kunnen zingen. Er wordt gezorgd voor liedteksten en deze worden ook op de beamer getoond. Samen zingen zorgt voor energie en een verbonden gevoel. Zeker in deze tijd, de donkere dagen, wenst Maud iedereen om lekker, ongecompliceerd te zingen in een gezellige groep.

Deze avond is op vrijdag 15 december van 20u tot 22u in het centrum van Meppel in de Happy Hub, Molenstraat 45, inloop 19:45u. De entree is tien euro en is inclusief een consumptie en versnapering, contant te betalen.

Het belooft een verwarmende en sprankelende avond te worden. Na afloop zal iedereen neuriënd met een kerstgevoel naar huis gaan!


Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA