'

Dec 12
REGIO - Tentoonstellingsvereniging De Zuidwesthoek organiseert voor de 29ste keer de Winteravondshow. De inmiddels al jaren bekende veekeuring voor jong en oud vindt plaats op vrijdagavond 15 december, vanaf 18.30 bij loonbedrijf Pieter van der Linde, te Wanneperveen.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl
Met bijna 26 aangemelde kalveren en 38 stuks melkgevende dieren, beloofd de show ook dit jaar weer een bijzondere avond te worden. De jeugd bezocht massaal de instructiemiddag en popelt om hun kalf en al het geleerde te laten zien. Bij de voorselectie van de melkgevende dieren werd duidelijk dat we ook dit jaar weer de beste koeien te zien krijgen die onze regio biedt.

De opbrengst van de veiling gaat dit jaar naar de stichting Grote Broer. Stichting Grote Broer is een particulier initiatief met het doel wensen en dromen van kinderen en ouders te helpen realiseren.
De doelstellingen van Stichting Grote Broer zijn gebaseerd op het fundament dat ieder kind geluk verdient.

Ook dit jaar hopen we door de veiling van sperma, embryo’s, maiszaad, Sprayfo en natuurlijk een kalf een goede opbrengst voor dit doel te realiseren. Het veilingkalf, Lize 654 is een dochter van de stier Whatsapp en komt uit het mooie veebeslag van VOF De Weerd uit Koekange!
De tentoonstellingsvereniging de Zuidwesthoek hoopt op deze manier bij te dragen aan de doelen die de Stichting Grote Broer voor zichzelf stelt. Www.stichtinggrotebroer.nl

Daarnaast is er wederom een agrarische vakbeurs en veel vermaak voor de kinderen.

Het bestuur nodigt u uit om deze boeiende en gezellige avond te bezoeken.

Met vriendelijke groet,
Arend Steenbergen
Voorzitter Tentoonstellingsvereniging “de Zuidwesthoek”.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA