'

Jan 7
DE WIJK - De Vrienden van de Wiek Live krijgt dit jaar een vervolg tijdens het Wieker Feest op vrijdag 6 juli. Vorige week was er een gezellige evaluatie tussen de Oranjevereniging De Wijk en de muzikanten.


Afgelopen week vond er een evaluatie plaats. Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Deze gelegenheidsband bestaande uit Wiekers speelde afgelopen jaar de sterren van de hemel voor een volle tent, en uitzinnig publiek in De Wijk. De meeste muzikanten die afgelopen jaar mee speelden zijn dit wederom benaderd door de Oranjevereniging om mee te doen. Daarnaast zijn er ook nog een aantal personen die voor de eerste keer mee gaan spelen. Waaronder de bekende drummer en voormalig inwoner van De Wijk Jasper Toet.

Vanaf februari zal er weer een aantal keren gerepeteerd worden in wisselende samenstellingen. Het gespeelde repertoire zal ook dusdanig aanpast worden zodat het zeker geen herhaling is van vorig jaar. Wel zullen een aantal succesnummers terug keren in de set. Verder belooft de Vrienden van de Wiek weer een muzikaal spektakel te gaan worden. Muziekvereniging Apollo is dit jaar ook van de partij om deze gelegenheidsband muzikaal te ondersteunen en om het repertoire te voorzien van fraaie arrangementen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

1 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Bovi says:

    Gaat vast weer erg leuk en gezellig worden.

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA