'

Jan 11
RUINERWOLD - Aanstaande zaterdag 13 januari om 14.00 uur staat er een mooie topper op het programma in sporthal de Buddingehof te Ruinerwold. KIOS ontvangt niemand minder dan koploper D.O.S. uit Kampen. D.O.S. staat 3 punten voor op KIOS, maar de Spekbraanders hebben een wedstrijd minder gespeeld. In theorie zou KIOS, bij winst, dan zaterdagmiddag over D.O.S. heen gaan op de ranglijst en de koppositie in de 1ste klasse in gaan nemen.
Wat een treffen, wat een affiche, wat een topwedstrijd! Zaterdagmiddag 14.00 uur! Mis het niet! Zondagmiddag 14 januari treft KIOS 2 niemand minder dan DOS’46 5 uit Nijeveen. KIOS 2 bekleedt de koppositie in de reserve 2e klasse en zal tegen deze ervaren ex-topklasse spelers alles uit de kast moeten halen. Zondagmiddag 15.00 uur

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA