'

Jan 28
RUINEN - Bij de vogelvoedertafel in de tuin van bezoekerscentrum Dwingelderveld is het gezellig druk. Koolmezen, pimpelmezen, merels, vinken, groenlingen, roodborstjes en nog veel meer prachtige tuinvogels strijden om de lekkerste zaden en vruchten die vrijwilligers van Natuurmonumenten hebben opgehangen.


foto: Dick van Egmond
Tijdens de Nationale Tuinvogeltelling in het weekend van 27 en 28 januari staan gidsen klaar met verrekijkers om samen met bezoekers vogels te spotten. Iedereen is van harte welkom om tussen 13.00 en 15.30 langs te komen en samen de meest opvallende en kleurrijke vogels te bewonderen. De toegang is gratis.

Tijdens deze middagen krijgen kinderen die lid zijn van OERRR een leuke vogelspeurkaart cadeau. Met een beetje geluk kun je alle soorten van je lijstje afstrepen. Kinderen die nog geen lid zijn van OERRR, kunnen dat ter plekke worden en ontvangen dan meteen hun eerste setje OERRR-kaarten cadeau.

Meer informatie op www.natuurmonumenten.nl/bcdwingelderveld. Bezoekerscentrum Dwingelderveld aan de Benderse 22 in Ruinen is geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA