'

Jan 12
OOSTEINDE - Leuke plannen voor je dorp of de vereniging, maar hoe kom je aan het geld om dat te financieren. Kom dan woensdag 24 januari naar Oosteinde want een fonds kan daarbij een oplossing bieden. De rol van fondsen wordt in onze maatschappij steeds groter. Steeds meer mensen ontdekken dat het mogelijk is om, naast subsidie van de overheid, financiering te krijgen vanuit het particulier initiatief. Voor een goede fondsaanvraag moet u rekening houden met een aantal zaken.
Om u wegwijs te maken in het aanvragen van fondsen organiseert ViP De Wolden een workshop Fondsenwerving. In deze workshop krijgt u handreikingen en mag u praktisch aan de slag. Neem uw eigen plan, idee of casus mee! De workshop wordt gegeven door Christel Vandermaelen.

De avond vindt plaats in Dorpshuis De Kolonie te Oosteinde van 19.30 uur tot 22.00 uur. Er zijn geen kosten aan deze avond verbonden. U moet zich voor deze workshop wel aanmelden. Meer informatie en/ of aanmelden voor de workshop kan via www.vipdewolden.nl of neem contact op met Aïsha Slot of Leonoor Colenbrander van het ViP De Wolden via tel. 0528 – 378686 of via mail info@vipdewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA