'

Jan 12
RUINERWOLD - Op 25 maart aanstaande wordt voor de eerste keer het Rondje Boerpad georganiseerd. Een kleinschalig hardloopevenement in Ruinerwold over het voor de meeste mensen bekende rondje Boerpad. Het rondje Boerpad is een wedstrijd bedacht door BEEsports (Bastiaan Winkelaar en Erik Kuijer). Het kwam als een idee om voor de "grote" voorjaars marathons of andere voorjaars klassiekers een test moment te houden.

Daarom is er de mogelijkheid om 7 verschillende afstanden te lopen. 1, 2, 3, 4, 5 (halve marathon), 8 of 10 (hele marathon) ronden. De start/finish en inschrijving is aan het, Boerpad 12 7961 LB Ruinerwold. Er is hier beperkte parkeergelegenheid, kom op de fiets indien mogelijk. Er is geen kleedruimte aanwezig. Voor toiletgelegenheid wordt gezorgd.

Het rondje betreft precies 4,22 km, dus met 5 ronden precies een 1/2 marathon en bij 10 ronden een hele marathon. Maar mocht je enkele ronden minder willen lopen dan is dat ook prima mogelijk
Je kan bij de verzorgingspost (elke ronde), je eigen voeding plaatsen om te testen voor je piekevent. De route wordt rechtsom gelopen.

Boerpad is voor deze dag een eenrichting weg, je kan wel auto's tegen komen maar ze kunnen je niet achterop komen. De lopers dienen dan ook aan de rechterzijde van de het parcours te lopen, ook op het fietspad dienen de lopers rechts te houden

Inschrijfbureau is geopend vanaf 7:30 uur
Na inschrijven is mogelijk tot 8:45 uur
(graag gepaste betaling)

voor inschrijving € 3,00 per ronde (www.rondjeboerpad.nl)
na inschrijving € 5,00 per ronde

Starttijd
Alle afstanden starten om 9 uur
Finishen is mogelijk tot 16 uur

Er wordt geklasseerd in twee categorieën per afstand, Heren en Dames
Uitslagen worden gepubliceerd op www.rondjeboerpad.nl en uitslagen.nl
Er worden geen prijzen uitgereikt

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA