'

Jan 13
DRENTHE - De provincie Drenthe gaat de komende jaren een groot aantal civieltechnische projecten uitvoeren. Op donderdag 25 januari organiseert de provincie een marktdag op het provinciehuis in Assen voor aannemers in de civiele techniek.
Tijdens deze marktdag presenteert de provincie projecten op het gebied van Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW) die op stapel staan. Deelnemers kunnen meedenken over de manier waarop de projecten naar de markt worden gebracht. Een tweetal sprekers zal de dag prikkelend omlijsten.

Workshops

Het gesprek vindt plaats in een aantal workshopronden aan de hand van de thema’s: MKB aan de slag in Drenthe, Duurzaamheid & Innovatie, MKB & aanbesteden en Grip op de uitvoering.

Deelname

De marktdag start om 11.30 uur en eindigt om 16.30 uur, inclusief lunch en netwerkborrel. Deelname is gratis.

Meer informatie over het programma, de workshops, de sprekers en aanmelden is te vinden op www.provincie.drenthe.nl/marktdag2018.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA