'

Feb 14
‘Opgeruimd jezelf zijn’, wie wil dat nu niet?

DE WOLDEN - In alle vier bibliotheken in gemeente De Wolden houdt Francien van Rijt een opruimspreekuur. Normaal is je huis een plek waar je je heel prettig voelt. Is dat zo? Zonder storende spullen om je heen? Of stapeltjes spullen overal, die maar niet minder worden, eerder meer. Dat kan, dat door omstandigheden je huis niet meer de plek is waar je helemaal tot rust kunt komen.
Als je hiervoor wat handvaten wilt aangereikt krijgen, kom dan naar één van de spreekuren in de bibliotheken. Het spreekuur in bibliotheek Ruinerwold is al geweest. De andere spreekuren met gratis adviezen zijn op maandag 19 februari in bibliotheek Ruinen, dinsdag 20 februari bibliotheek Zuidwolde en donderdag 22 februari in bibliotheek De Wijk. Alle inloopspreekuren zijn van 18.30 uur tot 20.00 uur.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA