'

Feb 24
DE WIJK - Ook dit jaar is er weer het traditionele paasvuur op eerste paasdag, zondag 1 april 2018 om 20.00 uur. Het paasvuur vindt plaats op het grasland van de familie J.M Smid aan de Commissieweg in De Wijk. (naast kinderdagverblijf de Boerderij) Dit wordt mogelijk gemaakt door de Stichting de Wiek Actief.
Het snoeimateriaal kan worden aangeboden op zaterdag 24 maart en 31 maart van 10.00 - 12.00 uur. Dit kan via het erf van de Familie Smid, commissieweg 17 in De Wijk. Buiten deze tijden om is de toegang tot de bult gesloten.

Boomstammen en -stronken zijn niet toegestaan. Het hout moet in hanteerbare stukken worden aangeleverd, hoofdzakelijk snoeihout. Geschilderd hout, rubber, kunststof of chemisch afval wordt niet geaccepteerd. Tijdens het ontsteken van het paasvuur is de toegang gratis.

Stichting De Wiek Actief hoopt dit jaar weer een mooie en grote paasvuurbult te kunnen ontsteken. Wie zin heeft om hier aan mee te helpen is welkom en kan contact opnemen met ons. Meer informatie: Telnr: 06-50 953 385.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA