'

Feb 13
ZUIDWOLDE - Sinds afgelopen zomer is er hard gewerkt om een moderne, duurzame milieustraat in Zuidwolde te realiseren. En dat is gelukt: woensdag 14 februari gaat de vernieuwde milieustraat weer open! De nieuwe ingang bevindt zich aan de Slagendijk 11. U bent vanaf 13.00 uur welkom om uw afval te komen brengen. We gebruiken de komende weken om proef te draaien met de nieuwe systemen, de nieuwe indeling, enzovoorts. De officiële opening, met een open dag, is op zaterdag 3 maart.
Milieupas

Alle huishoudens in De Wolden hebben de afgelopen weken een milieupas thuisgestuurd gekregen. Deze heeft u voortaan nodig als u afval wilt komen brengen, net als uw identiteitsbewijs. Met deze pas kunt u twee keer per jaar gratis afval storten.

Zaterdag langer open

Vanaf 14 februari is de milieustraat op zaterdag langer geopend, namelijk van 09.00 tot 15.00 uur. Dit was tot vorig jaar tot 12.00 uur. De verdere openingstijden blijven gelijk, dus op woensdag van 13.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de (werkwijze op de) nieuwe milieustraat? Ga dan naar dewolden.nl/milieustraat.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA