'

Feb 25
RUINEN - Op dinsdagmiddag 13 maart start de Klik & Tik cursus, de cursustijd is van 14.15-16.15 uur. Deze computercursus is voor mensen die nog niet wegwijs zijn op het internet en dat wel graag willen worden. Daarna volgen nog vijf dinsdagmiddagen cursus. In de cursus wordt geleerd gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer, zoals een tekst maken, e-mailen, websites bekijken en hoe je bestanden kunt downloaden. De cursus zal in de bibliotheek plaatsvinden.
Op woensdagmiddag 9 mei start de cursus Omgaan met de E-overheid, de cursustijd is van 14.15-16.15 uur. Enige computerervaring is hier wel vereist. Aanvragen van huurtoeslag, het zoeken van werk, doorgeven van een verhuizing, informatie over de opbouw van uw AOW, gebruik van uw DigiD etc. Is het moeilijk om met de websites van de overheid te werken? Schrijf dan in voor de cursus: Werken met de e-overheid. De cursus bestaat uit 4 dagdelen en zal plaatsvinden in de bibliotheek.

Opgeven kan aan de balie in bibliotheek Ruinen of bellen: 088 0128444 of mailen info@bibliotheekruinen.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA