'

Mei 14
STAPHORST - In navolging van de geslaagde editie van vorig jaar, wordt er ook dit jaar weer een triatlon gehouden in Staphorst en wel op zaterdag 26 mei 2018. De afstanden zijn net als vorig jaar een 1/8e triathlon (500 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen) en een 1/4e triatlon (1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen). Hierbij is het bij beide afstanden mogelijk om zowel individueel als in duo/trio verband mee te doen.


Ook dit jaar is het epicentrum zwembad de Broene Eugte, hier is de wisselzone en de start en finish. Zowel het zwem-, loop- als fietsparcours blijft identiek aan vorig jaar. Enige verschil is dat er dit jaar met 2 zwemmers minder in de baan gestart wordt.
Qua prijzenschema worden er dit jaar een 2-tal leeftijdscategorieën per individuele afstand gehanteerd, namelijk t/m 39 jaar en 40 jaar en ouder. Zowel voor de dames als de heren. Daarbij wordt per afstand de snelste zwemmer, fietser en loper gehuldigd, dit als extra stimulans voor de estafette teams. Verder ligt er een mooie prijs per individuele afstand klaar voor de snelste dame en heer uit Staphorst.

De inschrijving is alweer een tijdje geopend en ongeveer de helft van de beschikbare startbewijzen zijn al vergeven. Met uitzondering van Zeeland en Limburg, hebben we uit elke provincie al minimaal 1 deelnemer!

Inschrijven kan nog t/m uiterlijk 5 mei 2018, latere inschrijvingen worden niet meer toegelaten. Het advies is echter om niet meer te lang te wachten met inschrijven, want VOL = VOL!
Inschrijven kan op www.triathlonstaphorst.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA