'

Feb 27
DE WIJK - In samenwerking met Zorggroep Noorderboog, ZZWD, Treant, Icare en Welzijn De Wolden wordt een informatieavond georganiseerd over vergeetachtigheid of dementie. De avond is op dinsdag 6 maart, van 19.30 tot uiterlijk 21.30 uur in ontmoetingscentrum De Havezate, De Wijk.
Bij vergeetachtigheid is er sprake van 'normale geheugenklachten' die het dagelijks leven niet verstoren. Je kunt je bepaalde zaken tijdelijk even niet meer herinneren. Bij dementie kun je de informatie die je in je geheugen zoekt niet altijd meer vinden en krijg je steeds grotere geheugenproblemen.

Gastsprekers van deze avond zijn een specialist ouderengeneeskunde van Zorggroep Noorderboog en casemanagers van Icare en Zorggroep Noorderboog. Daarnaast is de huisarts uit De Wijk aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Aanmelden kan tot 2 maart aan te melden door een mail te sturen naar g.kuiers@noorderboog.nl of jannieschuring@welzijndewolden.nl, onder vermelding van ‘Themabijeenkomst Vergeetachtigheid of dementie’.



Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA