'

Apr 5
DE STAPEL - Voor wie altijd al eens heeft willen Imkeren is er op donderdag 19 en zaterdag 21 april een snuffelcursus Imkeren. Deze snuffelcursus wordt gegeven bij informatiecentrum 't Ende aan de Stapelerweg 20 in de Stapel. Deze cursus is voor iedereen vanaf 16 jaar die belangstelling heeft voor de bijenteelt, maar de stap nog niet heeft gemaakt om te gaan imkeren.


Met een informatieve reader krijgt de cursist op donderdagavond theoretische informatie van een ervaren imker over de bijenteelt. Op zaterdag zal vervolgens aandacht zijn voor de praktijk van het imkeren door in bijenkasten te kijken naar wat er zich voordoet. De cursist wordt vertrouwd gemaakt met het bijenvolk. (Voor bijenpakken wordt gezorgd!)

Voor cursisten die echt belangstelling hebben kan na deze cursus eventueel gezorgd worden voor een coach die je de fijne kneepjes van het imkeren kan leren. Maar je kunt ook de bijencursus van de NBV gaan volgen.

Op donderdag 19 april aanvang 19.30 uur (theorie rond bijenteelt) en zaterdag 21 april (praktijk in de bijenstal) aanvang: 09.45 uur tot 13.00 uur.

Kosten snuffelcursus € 5,-
Aanmelden bij: reinschreur@kpnmail.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA