'

Mrt 11
Maak op zondag 25 maart kennis met tennis

DE WIJK - De tennisvereniging LTV Voorwijk in De Wijk houdt op zondag 25 maart van 11.00 – 13.00 uur een Open Tennisdag. Iedereen is van harte welkom om naar tennis te kijken of om zelf een balletje te slaan. Leden van de vereniging zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en mee de baan op te gaan. Daarnaast zijn trainers van Tennisschool Breakpoint aanwezig tussen 11.00 uur en 13.00. De tennisleraren vertellen je graag alles over de tennissport. Voor kinderen is er deze dag ook een springkussen. Kom naar het tennispark in De Wijk, Wiltenweg 31c. Voor informatie over de vereniging www.ltvvoorwijk.nl

Kennismakingsaanbod voor deelnemers aan de Open Tennisdag
Onder de deelnemers aan de Open Dag die zich daarna hebben aangemeld als lid wordt een verloting gehouden en twee nieuwe leden krijgen dan een gratis lidmaatschap voor het jaar 2018.

Nog meer mensen de baan op
De Open Tennisdagen zijn een groot succes. Het is een geweldige manier om mensen van jong en oud voor tennis te interesseren. Bij onze vereniging varieert de leeftijd van actief spelende leden van 5 tot 80 jaar. Tennis kan men nog tot op hoge leeftijd actief beoefenen en is met name ideaal als vervolg sport voor mensen die met teamsporten hebben moeten stoppen. Leden van de vereniging kunnen hun familieleden en kennissen die nog niet tennissen daartoe uitdagen op de Open Tennisdag. Geïnteresseerden kunnen natuurlijk ook op eigen initiatief binnenstappen bij de tennisvereniging. Bijvoorbeeld op de populaire tossavond, ideaal voor sociale contacten en het vinden van gelijkgestemde tennismaatjes.

Introductie tennissport voor leerlingen OBS De Horst
Op dinsdag 13 maart krijgen kinderen van groep 5 en 6 een tennis introductieclinic tijdens de gymles op school. De tennisclinics worden gegeven door Mirjam Talen, trainer van de tennisvereniging LTV Voorwijk samen met de (gym)docent en vrijwilligers van onze vereniging. In samenwerking met OBS De Horst streven wij ernaar dat ieder kind in de Wijk een introductie tennissport krijgt aangeboden tijdens zijn/haar schoolperiode.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA