'

Mrt 12
DE WIJK - Grietje Westerbeek mag zich een jaar lang de beste ballenbakker van De Wijk noemen. De jury oordeelde zaterdag dat haar gehaktbal de beste was tijdens de gehaktballenwedstrijd in De Wijk. Maar liefst twaalf personen doken de keuken van de Havezate in om de jury een lekkere gehaktbal voor te schotelen.foto's: BS/Weblog-dewolden.nl
De deelnemers kregen allemaal 500 gram gehakt om daar in een uur tijd vier gehaktballen van te maken. De bezoekers mochten deze proeven. De smaak van de verschillende gehaktballen bleek te variëren van flauwtjes naar heel pittig.

Luuk Jan Boverhof, de winnaar van vorig jaar moest zijn titel opgeven. Zijn gehaktbal bleek toch nog wel goed te zijn voor een derde plaats. Hans Peter Sloots die dit jaar voor de eerste keer mee deed legde beslag op de tweede plaatst. Sloots had de afgelopen week thuis nog in de keuken gestaan om stevig aan de receptuur te schaven zo gaf hij na afloop toe. Grietje Westerbeek mocht na afloop de gouden braadpan in ontvangst nemen van Juryvoorzitter Ronnie Kolk. Het spektakel in de keuken was voor de bezoekers live te volgen op een groot scherm in de foyer van de Haveazater. Presentator Gerdo Kleine voorzag het geheel van commentaar en interviewde de deelnemers.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA