'

Mrt 12
DE WOLDEN - Donderdagavond 15 maart gaan de lijsttrekkers van Gemeentebelangen, VVD, CDA, PvdA, D66, ChristenUnie en GroenLinks met elkaar in debat. Het slotdebat wordt live uitgezonden door StreekTV en via live stream. Het debat vindt plaats onder leiding van Roderik van Grieken, directeur van het Nederlands Debat Instituut en bedenker van het Carré-debat in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen.Vier debatrondes
In vier debatrondes komen de volgende thema’s aan de orde: Rust of reuring, Armoedebeleid, Duurzaamheid en Woningbouw. Het publiek in de zaal kan hun stem laten horen via een speciale app op de mobiele telefoon.

Debatteren, pitchen en interviews
De verkiezingsavond in de raadzaal belooft een interactief schouwspel te worden. De lijsttrekkers worden uitgedaagd om zich van hun allerbeste kant te laten zien. Korte pitches, inhoudelijk debatteren over stellingen en prikkelende interviews staan op het programma. De lijsttrekkers die het woord gaan voeren zijn:
 Jan ten Kate van Gemeentebelangen;
 Mirjam Pauwels van de VVD;
 Karin Brouwer van het CDA;
 Mark Turksma van de PvdA;
 Albert Haar van D66;
 Jaap Wiechers van de ChristenUnie;
 Imke Berghuis van GroenLinks.

Kraampjesmarkt
Tijdens de inloop vanaf 19.00 uur is er een kraampjesmarkt in de raadzaal. Hier presenteren alle partijen zich nog een keer aan de bezoekers van het debat. Een uitgelezen kans om de kandidaten nog wat vragen te stellen over onderwerpen die zij belangrijk vinden.

Programma
Vanaf 19.00 uur : inloop en bezoek kraampjesmarkt
19.30 uur : start debatavond
21.30 uur : afsluiting debatavond en bezoek kraampjesmarkt
22.00 uur : einde
U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA