'

Mrt 30
ECHTEN - Zoals iedereen misschien wel weet was de landelijke zwerfvuildag/opruimdag afgelopen zaterdag. In Echten is er altijd van alles te doen en daarom is de opruimdag in Echten iets later. Ook dit jaar willen we met alle schoolkinderen en hopelijk zoveel mogelijk volwassenen ons mooie dorp gaan vrijmaken van zwerfvuil en wel op vrijdag 6 april om 13.30 uur (verzamelen bij school).
We hopen op een mooie opkomst: vele handen maken licht werk! We zijn ook dit jaar auto’s/trekkers met aanhanger nodig, en natuurlijk zijn ‘lopers’ ook van harte welkom!

Wij zorgen voor veiligheidshesjes, prikstokken, handschoenen, vuilniszakken en een lekkere versnapering nadien!
Tevens is er een kleine attentie voor eenieder die meehelpt.

Mocht je onverhoopt deze dag niet kunnen, maar wel graag je steentje bij willen dragen, dan kun ook een straat(deel) 'adopteren' net zoals Zorgboedererij Refaja dit ook al heeft gedaan. Wij zullen op deze vrijdag dat stukje dan niet doen, maar ons op de andere straten richten. Opgeven kan bij info@keivaneendorp.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA