'

Apr 6
RUINERWOLD - De Kringloopwinkel in Ruinerwold is nu nog gehuisvest in een pand aan de Hoge Akkers. Dit pand is te klein geworden, de Kringloopwinkel heeft meer ruimte nodig. Voor de vrijwilligers is het daarnaast Arbo-technisch niet langer verantwoord om op meerdere verdiepingen te werken. Nieuwbouw moet ervoor zorgen dat de vrijwilligers door kunnen gaan met hun goede werk. De Stichting AMKS (Aktief voor Muziek, Kerk en Samenleving) beheert de Kringloopwinkel.
De opbrengst van de Kringloopwinkel gaat naar muziekvereniging De Bergklanken en via de diaconieën naar (lokale) initiatieven zoals De Voedselbank, het Hospice, Verzorgingshuis Vonder, het voetbalveldje in Oosteinde, kinderclubwerk Koekange en Hof van Koekange. Voor de nieuwbouw van de Kringloopwinkel is € 100.000,- subsidie verleend aan Stichting AMKS. De verwachting is dat in januari 2019 het nieuwe pand in gebruik kan worden genomen. Tot die tijd blijft de Kringloopwinkel open in het oude pand.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA