'

Apr 14
STAPHORST - Zaterdag 5 mei vindt u Foto Frans Nooren, Uw Slager Buitenhuis en Boer Staphorst gezamenlijk op de parkeerplaats van Frans Nooren in Staphorst. De drie winkels organiseren samen een BBQ-dag.
Het Bigger, Better BBQ-boek
Uw Slager Buitenhuis gaat diverse vleeshapjes klaarmaken op de BBQ, waar u vervolgens van kunt proeven. Daarnaast laat Frans Nooren diverse BBQ-boeken zien en lanceren zij het nieuwe Smokey Goodness 3: het Bigger, Better BBQ-boek. Daarnaast kunt u bij Boer Staphorst terecht voor hun expertise over barbecues en de daar bijbehorende accessoires. Ook kunt u uw vragen stellen aan de BBQ-specialisten van Boer.

BBQ-starterspakket
Voor mensen die met mooi weer lekker willen gaan barbecueën, is er een BBQ-starterspakket voor maar 99 euro. Dit starterspakket bestaat uit een Weber barbecue van Boer Staphorst, een BBQ-pakket voor 4 personen van Uw Slager Buitenhuis en het nieuwe Bigger, Better BBQ-boek van Frans Nooren.

Kom naar de BBQ-dag of kijk voor meer informatie op: http://www.boer-staphorst.nl/bbq-daghttp://www.boer-staphorst.nl/bbq-dag

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA