'

Apr 14
DE WIJK - Op zondag 22 april kunt u meedoen met de ochtendwandeling ‘Pluk de dag!’ in het prachtige Reestdal onder leiding van yogadocent Marijke en wildplukster Olga. De dames organiseren deze wandeling in samenwerking met Het Drentse Landschap. De wandeling start om 7.00 uur bij het Informatiecentrum ’t Ende, Stapelerweg 20 in De Wijk. Bij terugkomst rond 9.00 uur staat een heerlijk ontbijt klaar. Aanmelden voor deze activiteit is verplicht. Kijk voor meer informatie op www.drentslandschap.nl onder activiteiten.
Ontdek de kracht van de natuur
Ervaar de krachtige werking van deze ochtendwandeling in de natuur. Beleef tijdens de yogaoefeningen de vredige atmosfeer in de vroege ochtend, als de levensenergie nog in zijn puurste vorm aanwezig is. Geniet van de stilte, hoor de vogels en spot reeën. En ontdek dat de natuur ons nog veel meer te bieden heeft: heel veel bloemen, bladeren en bessen zijn eetbaar, alleen weten veel mensen dit niet meer. Stel je open en ‘Pluk de dag’! Bij slecht weer doen we de yoga binnen in het Informatiecentrum.

Ontbijt
Na de wandeling, waarbij uw zintuigen op allerlei manieren zijn geprikkeld (horen, zien, ruiken, proeven), staat een lekker ontbijtje met broodjes, yoghurt en fruit klaar. We zetten er thee bij van onze eigen wildpluk en u kunt proeven van diverse gerechtjes uit de natuur.

Expositie
In het Informatiecentrum ’t Ende is een expositie ingericht over het fraaie Reestdal. Een speciaal onderdeel, verzorgd door de Imkervereniging De Wijk, gaat over de honingbij.

Meer informatie?
Kijk op www.drentslandschap.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA