'

Apr 20
DE WIJK - RS Kaas, Coop De Wijk, Shoe 2 Go en Henri Knipmeijer steunen de marathon die Atlas Sport op 21 april houdt om geld in te zamelen voor Martijn. Martijn (39) woont in De Wijk, samen met zijn vrouw Eveline en zoontjes Jurriën (5) en Yannick (3). Sinds eind 2015 weet Martijn dat hij ALS heeft. ALS (amyotrofische laterale sclerose) is een ingrijpende ziekte waarbij de spieren één voor één uitvallen, tot uiteindelijk ook de ademhalingsspieren worden aangetast.
De gezondheid van Martijn is sinds de diagnose verder achteruit gegaan. Medicijnen tegen ALS zijn er niet. Gelukkig wordt er heel veel onderzoek gedaan naar ALS en naar behandelmethoden. En er gloort hoop. Weliswaar gaat het om een experimentele behandeling en is het allerminst zeker dat Martijn weer zal kunnen lopen. Toch bestaat de kans dat het medicijn het ziekteproces vertraagt. Dat is reden genoeg om alles op alles te zetten het geld bij elkaar te krijgen voor deze behandeling. De behandeling kost € 35.000 en er is geen verzekering die dit vergoedt.

Aanmelden kan nog
De sportmarathon op 21 april start om 12.30 met een demo streetdance. De marathon is van 13.00 tot 18.00 uur in de sportschool in De Wijk, H. Tillemaweg 63b. Van 13.00 tot 14.00 uur is er yoga. Van 14.00 tot 18.00 uur is er elk uur RPM/spinning en bodypump. Meedoen aan de marathon kan al vanaf 5 euro per uur; de gehele opbrengst gaat naar de behandeling van Martijn. Sport je mee? Vul dan je gegevens in op onze inschrijflijst in de sportschool of vul het online formulier in. Laten we samen heel hard ons best doen een groot bedrag bij elkaar te halen.
www.heldenvanmartijn.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA